Advies

Als advocaat is Mr. Nies ook een jurist. Een van de grote voordelen die advocaten hebben, is hun praktijkervaring. Vanuit die ervaring kan Mr. Nies u correct adviseren. U bent ook meteen op de juiste plaats indien een advies niet voldoende blijkt te zijn en er dus nog stappen moeten worden ondernomen.

Zowel voor particulieren als voor professionals is juridisch advies van groot belang.

Daarom wil Mr. Nies de drempel naar correct en goed juridisch advies zo laag mogelijk houden. Dit doet hij door de eerste consultatie niet aan te rekenen. U krijgt dan reeds een eerste advies.

Handelaars die bij Mr. Nies cli?nt zijn, moeten bovendien niet steeds bijkomende facturen vrezen, telkens wanneer zij een telefoontje plegen of een mail sturen met korte vragen om advies.

Tijdig advies inwinnen bij een advocaat, kan kopzorgen en ernstige problemen voorkomen. De kostprijs van een voorafgaand advies staat niet in verhouding tot de zorgen die u zich bespaart.

Contacteer mij vrijblijvend om uw vraag te bespreken.

Werkwijze en filosofie

U kan Mr. Nies uw vraag om advies overmaken per mail, of telefonisch. U kan hem ook best op voorhand stukken overmaken die van belang kunnen zijn (contract, ontwerp van contract, een brief die u hebt ontvangen etc.)

Adviezen worden - behalve voor bestaande klanten - niet telefonisch meegedeeld. Een bespreking is altijd noodzakelijk. Op een eerste (vrijblijvende) consultatie wordt uw zaak besproken en krijgt u reeds een eerste, beperkt, advies. Bent u daarmee tevreden, dan stopt het daar.

Indien uw zaak echter een grondigere studie vereist, wordt vooraf een vaste prijs afgesproken in verhouding met de vraag of vragen.

De prijs varieert meestal van 100 euro tot 250 euro excl. btw voor een normaal tot een uitgebreid advies.

U ontvangt dan een uitgebreid en dit maal schriftelijk advies, dat u op een bijkomende consultatie bespreekt met Mr. Nies.